+31 (0)6 43 04 76 20
info@arohamassagetherapie.nl

Werkwijze

Waarom we ons werk doen met passie!

Bij Aroha staan alle behandelingen in het teken van het genezen van jouw klachten. Daarnaast geven we advies over een gezondere leefstijl, zodat je klachten minder snel terugkomen of geheel verdwijnen. Mensen beter maken en beter laten voelen staat daarbij centraal. Als jij lekker in jouw vel zit, straal jij dat uit naar jouw omgeving. Gevolg: anderen voelen zich ook weer beter. Zo bekeken kan een massage dus bijdrage leveren aan een betere wereld!

Triggerpoint therapie & Aroha

Bij Aroha gebruiken we vaak Triggerpoint therapie. Bij Triggerpoint therapie komt er druk op de spier, waardoor de spier ontspant en de afvalstoffen verdwijnen. De Triggerpoint therapie is bijzonder effectief: 30% van de pijn is na de eerste behandeling al verdwenen. Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen dan ook met trots zeggen dat wij al meer dan 500 tevreden klanten hebben geholpen.

Werkwijze/

Werkwijze/

Waar staat Aroha voor?


We krijgen vaak bij Aroha te horen: wat een aparte naam, waar staat dat voor? Aroha heeft twee betekenissen:

  1. De eerste betekenis komt uit het Sanskriet en staat voor het continue proces van kennisverwerving. Kennis omtrent het functioneren van jouw lichaam en geest. Centraal staat daarbij ook het inzicht in eigen denken en doen. Maar ook zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen welzijn.
  2. In het Maori betekent het veel liefde, zoals je over veel liefde binnen een familie kunt spreken. Bij Aroha staat liefde voor het helpen van mensen door hen zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen en meer inzicht in het eigen lichaam te geven. Dit doen we door je bewust te maken van de achterliggende oorzaken van de pijnlijke plekken.

De naam Aroha is doelbewust gekozen en maakt tevens duidelijk wat je van Aroha Massage Therapie kunt verwachten: effectieve behandelingen die er op gericht zijn je zo snel mogelijk van je lichamelijk klachten af te helpen, zonder daarbij de achterliggende oorzaken uit het oog te verliezen. Tevens werken wij met biologische oliën en houden wij in onze bedrijfsvoering rekening met het milieu.